140 Bin liraya aldığı otomobil başına bela oldu! Hem işini hem aracını kaybetti, üzerine de para verdi

140 Bin liraya aldığı otomobil başına bela oldu! Hem işini hem aracını kaybetti, üzerine de para verdi

Ucuz otomobil aldım diye sevinirken hayatı altüst oldu! Yeni dolandırma yöntemi! 140 Bin liraya aldığı otomobil başına bela oldu! Araba alacaklar dikkat! Hem işini hem aracını kaybetti, üzerine de para verdi...

Araba alma hayali ucuz otomobil alan Adem Atlı Ata, araba aldığına pişman oldu. Arabasını aldıktan kısa süre sonra gerçekler bir bir ortaya çıktı ve hayatı altüst oldu.

Manisa'da yaşayan Adem Atlı Ata, internetten 140 bin TL'ye satın aldığı otomobilin çalıntı olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Hem parasından hem de işinden olan Ata, yaşadığı mağduriyeti dile getirdi ve dolandırıcıların yakalanmasını istedi.

Yunusemre ilçesinde ikamet eden Adem Atlı Ata, geçtiğimiz yıl ekim ayında bir otomobil satın almak için araştırmalara başladı. İnternet üzerinde gördüğü Şahin marka 94 model aracı beğenen Ata, aracın sahibi Ç.K. ile iletişime geçti. İkili, 2 Ekim'de noter satışıyla 140 bin TL karşılığında anlaşmaya vardı ve Ata aracı satın aldı.

ARABA ÇALINTI ÇIKTI

Adem Atlı Ata'nın hayatı, polisin iş yerine gelmesiyle altüst oldu. Polis, Ata'ya 7 Kasım'da Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarına yakalandığını ve otomobilinin, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bir aracın şasi numarası ve plakasıyla değiştirildiğini bildirdi. Bu şok edici haberle birlikte Ata, otomobilinin çalıntı olduğunu öğrendi.

HEM İŞİNDEN HEM PARASINDAN OLDU

Emniyet yetkilileri tarafından ifadesi alınan Ata, satın aldığı aracın aslında çalıntı olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Polis, otomobile el koyarken, Ata çalıştığı fabrikadan da işten çıkarıldı. Ata, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle ifade etti:

"Otomobili sosyal medyada gördüm. Gidip sahibiyle yüz yüze görüştüm. Daha sonra aracı sanayiye götürdük. 3-4 bin lira arasında bir masrafının olduğunu söylediler. Daha sonra başka bir ustaya götürdük. O da aynı şeyleri söyleyince otomobili notere giderek almaya karar verdim. Otomobili Ç.K.'den satın aldım. 7 Kasım'da çocuğumu hastaneye götürürken Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarına yakalanmışım. Polisler iş yerime gelerek, aracın çalıntı olduğunu söylediler, otomobili de aldılar. Hem paramdan hem otomobilimden hem de işimden oldum. Mağdurum. Bu dolandırıcıların bir an önce yakalanmasını ve paramı geri almak istiyorum. Bütün birikimimi bu otomobile vermiştim. Yeni doğan çocuğumu hastaneye götürmek için, ihtiyacım olduğu için otomobili almıştım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Emniyet yetkililerinin bir an önce olayı çözüme kavuşturmasını istiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN