Fenerbahçe'ye 59 milyon euroluk gol makinesi! 161 gol 39 asist...

Fenerbahçe'ye 59 milyon euroluk gol makinesi! 161 gol 39 asist...

Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, 59 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 59 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren Fenerbahçe, bu kez hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, 59 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

A Spor'da yer alan habere göre; Kanarya, İtalya devi Juventus formasını terleten Polonyalı golcü Arkadiusz Milik'i gündemine aldı. Sarı-lacivertli ekip, hem İtalyan kulübü hem de Polonyalı forvetin menajeriyle temasa geçti.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Juventus forması altında 36 karşılaşmada görev alırken 8 gol 1 asiste imza attı.

Tecrübeli golcü oyuncu için bugüne dek 59 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Polonyalı golcü futbol kariyeri boyunca 402 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 161 gol 39 asiste imza attı.

Arkadiusz Milik - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN