97 gol 12 asist! Mourinho istedi Ali Koç 20 milyon euro verip aldı: Gol makinası hayırlı olsun

97 gol 12 asist! Mourinho istedi Ali Koç 20 milyon euro verip aldı: Gol makinası hayırlı olsun

Fenerbahçe transfer sessizliğini bozdu. Ali Koç, Mourinho'nun isteği üzerine o futbolcu için 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Gol makinası sarı lacivertli forma ile sahada yerini alacak. İşte 20 milyon euroluk transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonu için 100 milyon euro bütçe ayıran Fenerbahçe'den beklene hamle geldi. Mourinho'nun isteği üzerine 20 milyonluk transfer yapıldı. Kariyerinde 97 gol 12 asist yapan gol makinası Fenerbahçe'ye hayırlı olsun...

MOURİNHO BU TRANSFERİ ÇOK İSTEDİ

Fenerbahçe Mourinho'nun çok istediği, transfer döneminde ses getirecek bir hamle yaparak Sevilla'nın başarılı forveti Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı. Faslı golcü, sarı-lacivertlilerle 20 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

gettyimages-1300725537.webp

EN-NESYRİ'NİN KARİYERİ VE BAŞARILARI

26 yaşındaki Youssef En-Nesyri, kariyerine Fas'ın Mohammed VI Akademisi'nde başladı. Ardından İspanya'nın Málaga takımına transfer olarak Avrupa serüvenine adım attı. En-Nesyri, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve 2018 yılında Leganés'e transfer oldu. 2019 yılında ise Sevilla'nın yolunu tuttu.

Sevilla'da geçirdiği süre boyunca En-Nesyri, La Liga ve Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla takımının önemli bir parçası haline geldi. Sevilla formasıyla çıktığı 123 maçta 45 gol atan golcü, takımının Avrupa Ligi zaferinde de önemli rol oynadı. 1,92 boyundaki futbolcu, kariyeri boyunca 97 gol 12 asist yaptı.

en-nesiri.jpg

FENERBAHÇE'NİN HEDEFLERİ

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Jose Mourinho, En-Nesyri'nin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Fenerbahçe'nin yeni sezonda Süper Lig ve Avrupa'da iddialı bir performans sergilemesi bekleniyor.

167325764.webp

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ

Fenerbahçe taraftarları, En-Nesyri transferiyle büyük bir heyecan yaşıyor. Sarı-lacivertli renklere gönül verenler, Faslı golcünün takımın hücum gücünü artıracağına ve başarılar getireceğine inanıyor. En-Nesyri'nin yeni sezonda göstereceği performans, Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşmasında belirleyici olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN