Türkiye'nin dev firmasından çalışanlara çok büyük kıyak! 48 milyon liralık promosyon dağıtacak

Türkiye'nin dev firmasından çalışanlara çok büyük kıyak! 48 milyon liralık promosyon dağıtacak

Türkiye’nin dev firmalarından biri çalışanlarını heyecanlandıracak bir haber verdi. Yüzlerce çalışanın promosyon alacağı haber gündemdeki yerini aldı. Edinilen bilgilere göre totalde 48 milyon liralık promosyon dağıtılacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye’nin en çok tercih edilen kuruyemiş firmalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş, çalışanlarına büyük bir müjde verdi. Firma bünyesinde çalışan 1300’den fazla çalışana promosyon dağıtılacağı öğrenildi. Öyle ki totalde 49 milyon liralık promosyon dağıtılacağı açıklandı.

yeni-proje-14.jpg

TAM 48 MİLYON LİRALIK PROMOSYON

Halk TV’de yer alan habere göre, Tuğba Kuruyemiş firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, çalışanlara verilecek olan promosyona ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik koşulların zorluklarına değinen Tonkul, çalışanlara ek destek vermek istediklerini özel bir banka ile yapılan maaş anlaşmasından elde edilen 48 milyon TL’nin üzerindeki promosyonun tamamının çalışanların hesabına yatırılacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN