Galatasaray'dan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Alman panzerini getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Galatasaray'dan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Alman panzerini getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, orta saha için gözünü kararttı. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Alman panzerini getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Kadrosunu bozmadan ek takviyelerle güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, orta saha için bu sefer gözünü Almanya'ya dikti. Uzun zamandır Trabzonspor'un radarında olan yıldız oyuncu kararını verdi. Taraftalar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Alman panzerini getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN TRABZONSPOR'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu geniş tutmak isteyen sarı-kırmızılılar yılın transferini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus için yakın takibe geçti. Alman yıldız Süper Lig ekiplerinden olan Trabzonspor'unda radarındaydı.

yeni-proje-2024-07-04t140542-277.jpg

OKAN BURUK ALMAN PANZERİNİ GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI OLSUN

35 yaşındaki yıldızın transferi konusunda en önemli referanslardan biri de Dries Mertens'in yakaladığı başarılar. Benzer şekilde Mertens de sembolleştiği Napoli'den ayrılıp Galatasaray ile şampiyonluklar kazanması örnek olarak öne çıkıyor. Borussia Dortmund'la sembolleşen Reus'un sarı-kırmızılılarda yeniden bir aidiyet kazanabileceği vurgulanıyor.

yeni-proje-2024-07-04t140554-294.jpg

Marco Reus, geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 maça çıktı. Alman futbolcu, 9 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN