Türkiye-Hollanda maçını yönetecek hakem belli oldu! Dev maçı o hakem yönetecek...

Türkiye-Hollanda maçını yönetecek hakem belli oldu! Dev maçı o hakem yönetecek...

Montella yönetimindeki A Milli Takım, Cumartesi akşamı Hollanda ile mücadele edecek. Dev maça saatler kala UEFA, zorlu karşılaşmada görev alacak hakemi açıkladı.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Türkiye, cumartesi akşamı Hollanda ile yarı finale ulaşmak için mücadele edecek. Dev maça saatler kala tarihi karşılaşmanın hakemi belli oldu.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde tarihi zaferler elde eden A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turunda Romanya'yı eleyen Hollanda ile çeyrek finalde karşılaşacak.

A Milli Takım'ın Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda ile karşılaşacağı çeyrek final mücadelesini Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin'in yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. 4. hakemin Felix Zwayer olacağı mücadelenin VAR'ında ise Jerome Brissard görev alacak.

Zorlu karşılaşma 6 Temmuz Cumartesi günü TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmanın kazananı yarı finalde İngiltere- İsviçre karşılaşmasının galibiyle mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN