Beşiktaş taraftarı bu haberle uçacak! Hasan Arat 1.90'lık stoperi İstanbul'a getiriyor: İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş taraftarı bu haberle uçacak! Hasan Arat 1.90'lık stoperi İstanbul'a getiriyor: İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle stoper transferinde doğru tercihlerde yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetim sonunda aradığı ismi buldu. Beşiktaş taraftarı bu haberle uçacak! Başkan Hasan Arat 1.90'lık stoperi İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatlarıyla transfer sürecini verimli geçirmek isteyen Kara Kartal'dan yılın bomba transfer haberi geldi. Beşiktaş taraftarı bu haberle uçacak! Hasan Arat 1.90'lık stoperi İstanbul'a getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BU HABERLE UÇACAK

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Bu sezon defans hattında oluşan sıkıntılardan dolayı takviyelerde bulunmak isteyen siyah-beyazlı yönetimden ilk hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Empoli forması giyen 27 yaşındaki stoper Ardian Ismajli ile ilgileniyor.

yeni-proje-2024-07-04t143510-564.jpg

HASAN ARAT 1.90'LIK STOPERİ İSTANBUL'A GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI...

Haberde Beşiktaş yönetiminin oyuncu için kısa süre içinde resmi adımları atacağı belirtildi. Kariyerinde Hajduk Split ve Spezia formaları da giyen Ismajli'nin İtalyan ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Özellikle hareketli oyunu, zamanında müdahaleleri ve tatlı- sert futboluyla dikkat çeken Arnavut oyuncunun transferinde milli takımdan arkadaşı Ernest Muçi'nin de devreye girmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-04t143522-443.jpg

Oynadığı takımlarda toplamda 195 maça çıkan savunmacı, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN