Fenerbahçe'nin taçsız kralı takıma veda ediyor! Alman devi Ali Koç ile masaya oturdu. Bonservisiyle tarihe geçecek

Fenerbahçe'nin taçsız kralı takıma veda ediyor! Alman devi Ali Koç ile masaya oturdu. Bonservisiyle tarihe geçecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin taçsız kralı takıma veda ediyor! Alman devi Ali Koç ile masaya oturdu. Bonservisiyle tarihe geçecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'nin taçsız kralı takıma veda ediyor! Alman devi Ali Koç ile masaya oturdu. Bonservisiyle tarihe geçecek.

FENERBAHÇE'NİN TAÇSIZ KRALI TAKIMA VEDA EDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Jose Mourinho yönetiminde taktiksel çalışmalara devam eden sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de geçirdiği sezon ile Avrupa'nın devlerini peşine takan Ferdi için Borussia Dortmund'un inadı sürüyor. Alman ekibi, milli futbolcunun EURO 2024 performansını da gördükten sonra sarı-lacivertlilere yaptığı ilk teklifi güncelleme kararı aldı.

yeni-proje-2024-07-06t110035-293.jpg

ALMAN DEVİ ALİ KOÇ İLE MASAYA OTURDU! BONSERVİSİYLE TARİHE GEÇECEK

Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı 20 milyon Euro'luk teklifin üzerine çıkmayı planlıyor. Alman ekibi, yeni teklifin Fenerbahçe tarafından kabul edilmesi durumunda ise Ferdi Kadıoğlu'nu ikna etmeye çalışacak. Transferin 22.5 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservisle gerçekleşmesi durumunda Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'den transfer edilen en pahalı yerli futbolcu olacak. 24 yaşındaki futbolcuya Arsenal ve Napoli'nin de ilgisi bulunuyor.

yeni-proje-2024-07-06t110018-768.jpg

Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. Ferdi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN