SGK'dan emeklilere büyük jest! Sadece emeklilere özel açıldı: Binlerce emekli indirimden faydalanacak

SGK'dan emeklilere büyük jest! Sadece emeklilere özel açıldı: Binlerce emekli indirimden faydalanacak

SGK emeklilere büyük müjdeyi duyurdu. Yalnızca emekliler kullanacak binlerce kişi indirimden yararlanacak. Emeklilere özel tanımlanan indirimlerden yararlanmak isteyenler hemen başvuruda bulunacak. İşte tüm detaylar…

SGK emekli vatandaşlara yönelik yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alıyor. Emeklilere duyuru yapmak için kurduğu "emekliler.gov.tr" internet sitesini erişime açan SGK, site üzerinden oluşturdukları dijital kimlik kartı ile emeklilerin kendilerine özel tanımlanan indirimlerden yararlanabileceğini duyurdu.

ERİŞİME AÇILDI

Kurumu Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır diyerek müjdeyi verdi. Emeklilere yapılan indirimler ve birçok farklı fırsat http://emekliler.gov.tr adresi üzerinden erişime açılıyor.

Emeklilere Özel Emekli Dijital Kimlik Kartı - GÜNDEM - Samsun Hedef Halk Gazetesi İnternet Haber Sitesi

DİJİTAL KİMLİK KARTI KULLANILACAK

SGK tarafından yapılan paylaşım doğrultusunda emekliler emekliler.gov.tr internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağı ile ilgili videoyu detaylı bir şekilde inceleyebilecek. Bu kapsamda emekliler dijital kimlik kartlarını oluşturduktan sonra PDF çıktısı alarak dijital kimlik kartı üzerindeki QR kod ile kendilerine özel indirimlerden yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN