Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı: ''Keşke geri çekilmeseydik''

Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı: ''Keşke geri çekilmeseydik''

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Türkiye, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Hakan Çalhanoğlu müsabaka sonrasında üzüntüden gözyaşlarına hakim olamadı ve yaptığı açıklamada, 'Keşke geri çekilmeseydik' diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Resim

Turnuvaya veda edişin ardından milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. Oldukça duygu yüklü açıklamalara imza atan Hakan, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, masörlerimize, aşçılarımıza, bizi koruyan komutanlarımıza... Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Futbolda kaybetmek de var. Maç sonu taraftarlarımız bizi ayakta alkışladı. Bu güzel bir sinyal" dedi.

Resim

Büyük bir üzüntü yaşayan Hakan Çalhanoğlu, tüm arkadaşlarına teşekkür ederken, Hollanda maçı hakkında ise "İkinci yarıya çok iyi başlamadık, geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplara döndük, keşke geri çekilmeseydik. Oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de bir gurur. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına, yüreklerine sağlık" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN