Pendik'te zincirleme kaza: Otomobil durağa daldı

Pendik'te zincirleme kaza: Otomobil durağa daldı

Pendik D100 kara yolu Ankara istikametinde kontrolden çıkan bir otomobil seyir halindeki 3 araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen bir kişi yaralandı.

İstanbul'un Pendik ilçesi D100 kara yolu Ankara İstikametinde saat 09.30 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi.

9620463.jpg

KONTROLÜ KAYBETTİ, 3 ARACA BİRDEN ÇARPTI

İddiaya göre; Ekrem İnci'nin kullandığı 34 ZH 0213 plakalı hafif ticari araç, şerit değiştirirken kontrolü kaybederek diğer şeritte seyreden Doğan Tali idaresindeki 34 COB 833 plakalı araca, ardından Volkan Demir’in kullandığı 34 TJM 94 plakalı ticari taksiye ve son olarak sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 KT 7541 plakalı araca çarptı.

9620464.jpg

BİR KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle savrulan Doğan Tali'nin kullandığı otomobil, otobüs durağına daldı. Meydana gelen kazada, durakta otobüs bekleyen bir kişi yaralandı.

9620465.jpg

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı vatandaşa ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

9620468.jpg

Polis ekipleri trafiği kontrollü şekilde ilerletirken, olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN