Yol kavgası katliama dönüştü: 3 ölü! Gözünü kırpmadan kurşun yağdırdı, jandarmaya teslim oldu

Köydeki evine motosikletiyle giden şahıs, yolu kapattıkları gerekçesiyle baba, oğul ve gelini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. İşte detaylar...

Mersin'in Mut ilçesine bağlı Çömelek mahallesinde mahalle sakinlerinden T.K. motosikletle giderken, pekmez kaynatan komşuları Kemal Veli Akyaka (65) ve çocuklarıyla 'pat pat' diye tabir edilen üzüm getirdikleri tarım aracıyla yolu kapattıkları gerekçesiyle tartıştı.

Daha sonra eve giderek av tüfeğini alan T.K., olay yerine dönerek tartıştığı baba Kemal Veli, oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka'ya (35) peş peşe ateş ederek öldürdü. Şüpheli T.K. ise bölgeye gelen jandarma ekiplerine teslim oldu.

mersin-mut-son-dakika-haberleri-2.jpg

SUÇUNU KABUL ETTİ, CEZAEVİNE KONDU

Jandarmada ifade işlemleri tamamlanan şüpheli, Mut Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan ve suçunu kabul eden şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazeler Çömelek Mahallesi'ne getirildi. Çevre mahallelerden gelen çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede baba, oğlu ve gelin gözyaşları arasında toprağa verildi.

mersin-mut-son-dakika-haberleri-3.jpg

mersin-mut-son-dakika-haberleri-4.jpg

mersin-mut-son-dakika-haberleri-1.jpg
Kemal Veli Akyaka

mersin-mut-son-dakika-haberleri-9.jpg
Durmuş Akyaka ve Ruhan Akyaka

mersin-mut-son-dakika-haberleri-5.jpg

mersin-mut-son-dakika-haberleri-6.jpg

mersin-mut-son-dakika-haberleri-7.jpg

mersin-mut-son-dakika-haberleri-8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN