Fatih'te vahşet! İki ilçede iki kadını öldürüp surlardan atlayarak intihar etti

İstanbul Fatih'te kan donduran bir olay yaşandı. Genç kızı kafasını keserek katleden zanlı, surlardan aşağı atlayarak intihar etti. Caninin intihar etmeden önce başka bir kadını daha öldürdüğü tespit edildi.

İstanbul Fatih'e bağlı Derviş Ali Mahallesi Fevipaşa Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında kan donduran bir olay yaşandı.

.jpg

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'i (19) bıçakla vahşice katletti. Kadının bıçakla başını kesip aşağı atan Çelik, ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlatıp intihar etti.

00.jpg

Çelik ve Uzuner olay yerinde hayatını kaybetti.

Polisin çalışmaları neticesinde, Çelik'in intihardan önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) isimli bir kadını daha öldürdüğü tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

000.jpg

EMNİYETTEN AÇIKLAMA: YARIM SAAT İÇİNDE İKİ CİNAYET

İstanbul Eyüpsultan ve Fatih'te yarım saat içinde iki kadını öldüren saldırgan intihar etti.

Olay, İstanbul Fatih Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarına çıkan saldırgan, bir kadını öldürdükten sonra surlardan atlayarak intihar etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli bir kadını, daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN