Kerem Aktürkoğlu'na 40 milyon euroluk teklif! Dünya devi kolları sıvadı: Kerem'in yeni takımı şimdiden belli oldu...

Kerem Aktürkoğlu'na 40 milyon euroluk teklif! Dünya devi kolları sıvadı: Kerem'in yeni takımı şimdiden belli oldu...

Benfica'da gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Kerem Aktürkoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun yeni durağı şimdiden belli oldu.

Portekiz devi Benfica'ya transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan Kerem Aktürkoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli golcünün yeni durağı şimdiden belli oldu.

Yaz transfer döneminde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Benfica'ya transfer olan milli golcü Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devinde ortaya koyduğu performansla dev takımların radarına girdi.

A Spor'un İspanyol basınından aktardığı habere göre; Bu sezon istenen sonuçları alamayan İngiliz devi Manchester United, milli yıldıza kancayı taktı.

İngiliz devinin golcü oyuncuyu transfer listesine aldığı, performansını takip ettiği ve golcü oyuncunun transferi için 40 milyon euroyu gözden çıkarttığı öne sürüldü. İngiliz devinin kısa süre içerisinde Benfica'nın kapısını çalacağı öne sürüldü.

Bu sezon Benfica forması altında 5 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN