Fatih Terim'den Montella'ya: 'Sadece Savunma yaparak kazanamazsınız'

Fatih Terim'den Montella'ya: 'Sadece Savunma yaparak kazanamazsınız'

Türkiye, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti. Ay-Yıldızlılar, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvadan elendi. Elenişin ardından konuşan Fatih Terim, teknik direktör Vincenzo Montella'nın kararlarını eleştirdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, öne geçtiği karşılaşmada Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

EN RAHAT KAZANACAĞIMIZ MAÇTI

Fatih Terim hangi kanalda yorumculuğa başladı

Türk futbolunun yetiştirdiği en başarılı teknik direktörlerden olan Fatih Terim, Hollanda yenilgisinin ardından beIN Sports'ta yorumlarda bulundu. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın ikinci yarıdaki tercihlerini eleştiren Terim, ''İkinci yarı geriye düşene kadar hiçbir tehlikemiz olmadı. Kalemizde çok fazla tehlike gördük. Çok ağır gelen, ağır pas yapan Hollanda karşısında dursanız bile yeterken maalesef geriye düştük. Turnuvada en rahat kazanacağımız maç buydu'' ifadelerini kullandı.

''SAVUNMA YAPARAK KAZANAMAZSINIZ!''

Resim

Fatih Terim, Türkiye'nin Hollanda yenilgisiyle birlikte aslında finale yükselme şansını da kaybettiğinin altını çizdi. İngiltere karşısında şansımız olabileceğini ifade eden Terim, Sadece savunma yaparak kazanamazsınız. Kazanırsınız ama başarılı olamazsınız. Takımımızın çok önemli bir ofansif gücü var. Bizim için çok yazık oldu. Türkiye, bu maçı kaybederek yarı finali değil finali kaybetti. İngiltere'nin bizim karşımızda çok fazla şansı olduğunu düşünmüyordum'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN