Virgil van Dijk'dan Barış Alper Yılmaz'a: ''Ele avuca sığmıyor''

Virgil van Dijk'dan Barış Alper Yılmaz'a: ''Ele avuca sığmıyor''

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Hollanda'nın kaptanı Virgil van Dijk, maçın ardından Barış Alper Yılmaz'a övgü dolu sözlerde bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, öne geçtiği karşılaşmada Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Hollanda, yarı finalde İngiltere ile karşılaşacak.

Virgil van Dijk, Barış Alper'i öve öve bitiremedi

Hollanda'nın deneyimli kaptanı Virgil van Dijk, Türkiye karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Maç boyunca Barış Alper Yılmaz ile sık sık ikili mücadeleye giren dünyaca ünlü stoper, milli yıldızımız için övgü dolu sözler sarf etti.

Barış Alper Yılmaz ile ilgili de konuşan Van Dijk, "Birinci yarı bile birbirinden farklıydı. İyi başladık, topa sahip olduk. Türkiye biraz geride kalmıştı. Sonrasında Türkiye golü attı. Arda Güler'in çok güzel bir pasıyla gol geldi. Biz sonrasında sakin kaldık ve ikinci yarıya başladık. Çok çalıştık ama sonucu da aldık. Barış Alper Yılmaz sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak, gerçekten önemli bir oyuncu'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN