Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! José Mourinho 6 oyuncunun biletini kesti: Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar, 'güle güle'

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! José Mourinho 6 oyuncunun biletini kesti: Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar, 'güle güle'

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör José Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertli ekipte transfer mesaisi sürüyor. Bu süreçte takımda hangi futbolcuların kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! José Mourinho 6 oyuncunun biletini kesti. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar, 'güle güle'. İşte ayrılık haberinin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için iyi bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! José Mourinho 6 oyuncunun biletini kesti. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar, 'güle güle'.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Mourinho yönetiminde transfer sürecini yürüten sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son ayrılık haberi ise taraftarları şaşırttı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Jose Mourinho, Krunic, Peres, Kent ve Zajc'ı yeni sezonda kadroda düşünmediğini bildirdi.

yeni-proje-2024-07-04t142022-366.jpg

MOURINHO 6 OYUNCUNUN BİLETİNİ KESTİ! TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTILAR

Şu an kadrosunda 15 yabancısı bulunan Fenerbahçe'de yönetim, Jose'nin biletini kestiği isimlere ek olarak Crespo ve Joao Pedro'yu da gönderme kararı aldı.

yeni-proje-2024-07-04t142001-253.jpg

Böylece yabancı sayısını 9'a düşürmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, yeni yapılacak transferlere de yer açmış olacak. Başkan Ali Koç'un ise bu isimleri takımdan göndereceği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN