Oyunculuğu bırakmış sonra gören olmamıştı! Çocuklar Duymasın yıldızı ortaya çıktı: Bakın ne iş yapıyor!

Oyunculuğu bırakmış sonra gören olmamıştı! Çocuklar Duymasın yıldızı ortaya çıktı: Bakın ne iş yapıyor!

Oyunculuğu bırakmış, sonrasında da gören olmamıştı! Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'i yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın ne iş yapıyor...

Senaryosunu Birol Güven'in yazdığı ve 2002-2019 yılları arasında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen "Çocuklar Duymasın" dizisi, yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kırdı. Dizide Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrolleri paylaştığı yapımın oyuncuları hala merak konusu. Bu isimlerden biri de dizide Meltem'in patronu Selçuk Bey'i canlandıran ve sonrasında oyunculuk kariyerini bırakarak gözlerden kaybolan Mehmet Auf.

OYUNCULUĞU BIRAKIP BİLİM DÜNYASINA ADIM ATTI

mehmet 3

Mehmet Auf, "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı Selçuk Bey karakteriyle tanındı. Oyunculuk kariyerine nokta koyduktan sonra, California Polytechnic State University'de Çevre Bilimleri Fakültesi'nde Yapay Zeka üzerine yüksek lisans yaptı.

Türkiye'ye döndüğünde akademik kariyerine devam eden Auf, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde MBA programını tamamladı. ODTÜ'de öğretim görevlisi olarak başladığı kariyerine, daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde de devam etti.

mehmet 2

Mehmet Auf, "Çocuklar Duymasın" ve "En Son Babalar Duyar" dizilerinde senaryo danışmanı, senarist ve oyuncu olarak görev aldı. Ayrıca çeşitli özel sektör kuruluşlarında üst düzey yöneticilik ve yönetici ortaklıklarda bulundu.

Şu anda kariyerine eğitim ve danışmanlık alanında devam eden Auf, akademik bilgi birikimi ve deneyimleriyle sektöre katkıda bulunuyor.

Mehmet Auf'un güncel fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldığında, takipçilerinden "Hiç değişmemiş", "Yıllar sana yaramış" gibi yorumlar aldı. Ünlü isim, eski hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN