Fenerbahçe 26 milyon euroluk gol makinesi ile anlaşmaya vardı! Kanarya'dan tarihe geçecek anlaşma...

Fenerbahçe 26 milyon euroluk gol makinesi ile anlaşmaya vardı! Kanarya'dan tarihe geçecek anlaşma...

Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe golcü transferinde bombayı patlattı. Kanarya, 20 milyon euroluk golcünün transferinde mutlu sona ulaştı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini yeni sezonda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transferde bombayı patlattı. Kanarya, tarihe geçecek transferi açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda Mourinho önderliğinde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

A Spor'da yer alan habere göre; Kanarya, İspanyol devi Sevilla forması giyen 27 yaşındaki golcü Youssef En-Nesyri'nin transferi için Sevilla ile anlaşmaya vardı. Kanarya'nın golcü oyuncunun transferi için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Kanarya, golcü oyuncu için 20 milyon euro bonservis bedeli ödemesi halinde tarihinin en pahalı transferine imza atmış olacak.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Faslı golcü, geçtiğimiz sezon görev aldığı 41 karşılaşmada takımına 20 gol 3 asistlik katkı sundu. 27 yaşındaki golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 290 karşılaşmalarda görev alırken bu karşılaşmalarda 93 gol 12 asiste imza attı.

Kanarya'nın kısa süre içerisinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

mackolik on X: "Youssef En-Nesyri, Sevilla'nın son iki iç saha maçında da hat-trick yaptı. Gol makinesi ???? https://t.co/zvmHohBala" / X

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN