Burası Isparta değil Ankara! Lavanta bahçesinin içinde adeta küçük cennet: Üstelik girişler ücretsiz

Burayı bilen çok az Ankaralı var! Burası Isparta değil Ankara! Mis gibi kokusuyla gideni mest ediyor. Lavanta bahçesinin içinde adeta küçük cennet! Hafta sonu nereye gideceğini düşünen varsa kaçırmasın! Üstelik girişler ücretsiz. Temmuzun ilk yarısını kaçırmayın, en güzel olduğu zaman...

Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Gökçeyurt mahallesi, lavanta bahçesiyle adeta bir cenneti andırıyor. Isparta’nın lavanta tarlalarını aratmayan bu güzellik, ziyaretçilerine ücretsiz giriş imkanı sunuyor.

MAMAK LAVANTA BAHÇESİ ZİYARETE AÇILDI

Mamak Gökçeyurt mahallesinde yer alan lavanta bahçesi, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Girişlerin ücretsiz olduğu bu alanda, lavanta çiçeklerinin mis kokusuyla dolu huzurlu bir atmosfer sizleri bekliyor. Bahçede, ziyaretçilerin rahatça vakit geçirebilmeleri için piknik masaları, banklar ve küçük bir kafe bulunuyor.

Lavantaların En Güzel Zamanı

Lavanta bahçesinin en güzel zamanı 1-15 Temmuz tarihleri arasında yaşanıyor. Bu dönemde lavantalar en parlak mor renklerini sergiliyor. Ancak bu tarihlerden sonra lavantalar yavaş yavaş sararmaya ve renklerini kaybetmeye başlıyor. Dolayısıyla, lavanta bahçesini ziyaret etmek için en uygun zaman dilimi temmuz ayının ilk yarısı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN