Ankara’da kentin en işlek noktalarında başladı! ABB herkese duyurdu: Hem ücretsiz hem serinletici yeni hizmet...

Ankara’da kentin en işlek noktalarında başladı! ABB herkese duyurdu: Hem ücretsiz hem serinletici yeni hizmet...

Kavurucu sıcakların arttığı Ankara’da büyükşehir belediyesi vatandaşlar için yeni bir hizmete imza attı. Kentin en işlek noktalarında ikram arabalarıyla hizmete geçen belediye, yine gönülleri fethetti…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcaklıkların arttığı bu günlerde vatandaşların serinlemesi ve sıvı ihtiyaçlarının karşılanması için önemli bir hizmet başlattı. ABB, kentin kalabalık bölgelerinde ücretsiz soğuk organik limonata ikramına başladı. ABB bu uygulamayı, sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olarak hayata geçirdi.

abb-ucretsiz-limonata-dagitimi.jpg

KENTİN EN İŞLEK NOKTALARINDA “SERİN BİR MOLA”

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, toplum sağlığını korumak için yaz aylarında vatandaşlara ücretsiz soğuk organik limonata dağıtıyor. Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi işlem noktalarda başlayan uygulamaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, “ABB’den Serin Bir Mola Ev Yapımı Ücretsiz Limonata’’ sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, yaz boyunca ücretsiz limonata ikramlarının devam edeceğini duyurdu. Yanmaz, “Daha önce Kızılay, Ulus ve milli maçlarda da limonata ikramlarında bulunduk. Vatandaşlarımızın ferahlaması için bu tür tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

abb-ucretsiz-limonata-dagitimi-1.jpg

“VERİMLİ BİR ÇALIŞMA”

Uygulamaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirirken; Irmak İçinak, “Gerçekten bu sıcak havada güzel bir uygulama. Beğendim, çok teşekkür ederim” derken, Akif Gelirer, “Çok güzel bir uygulama. Bu sıcaklarda serinlemek güzel oluyor. İzmir Bergama’dan geliyoruz. Bunu gördük, çok hoşumuza gitti. Verimli bir çalışma. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Bahadır Salih Üstüner ise, “Hizmette sınır yoktur. Hizmetin küçüğü büyüğü olmaz. Bu bizim için güzel bir hizmet. Sağ olsun, var olsunlar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN