Fenerbahçe'den ağlayarak gitmişti! 15 milyon euroluk yıldız Trabzonpor'a transfer oluyor. Abdullah Avcı imzayı attırdı

Fenerbahçe'den ağlayarak gitmişti! 15 milyon euroluk yıldız Trabzonpor'a transfer oluyor. Abdullah Avcı imzayı attırdı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavililer, defans hattı için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde hazırlıklarına devam eden Karadeniz ekibinde yılın transfer bombası patladı. Fenerbahçe'den ağlayarak gitmişti! 15 milyon euroluk yıldız Trabzonpor'a transfer oluyor. Abdullah Avcı imzayı attırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzponspor'da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Macaristan'da kamp yapan bordo-mavili ekipten transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den ağlayarak gitmişti! 15 milyon euroluk yıldız Trabzonpor'a transfer oluyor. Abdullah Avcı imzayı attırdı.

FENERBAHÇE'DEN AĞLAYARAK GİTMİŞTİ

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Hücum hattına yapılan takviyeler sonrası gözünü defans hattına çeviren Abdullah Avcı, bomba haberi verdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Attila Szalai'yi transfer etmek için sürpriz bir hamle yapmış ve oyuncunun kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştı. Daha sonra futbolcunun kulübü Hoffenheim'e kiralık teklifi yapan ve olumlu geri dönüş alan bordo-mavililer, imzaların atılmasını beklerken şok bir gelişme yaşandı. Hoffenheim Başkanı Kristian Baumgartner geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini açıklayarak istifa etti.

yeni-proje-2024-07-05t113222-447.jpg

15 MİLYON EUROLUK YILDIZ TRABZONSPOR'A TRANSFER OLUYOR! ABDULLAH AVCI İMZAYI ATTIRDI

Baumgartner'ın yerine geçici olarak kulüpte yardımcı olan kadın yönetici Simone Engelhardt başkan olarak atandı. Bu gelişmeden sonra göreve vekaleten getirilen kadın yönetici Trabzonspor kulübü yetkililerine ortadaki belirsizliğin geçene kadar bekleyecekleri yönünde cevap iletti. Bu nedenle Szalai'nin transfer sürecinin uzadığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. 26 yaşındaki stoperle ilgili kararın kısa sürede verilmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-05t113233-269.jpg

Haberlerde ise teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transferi istediği ve yakından takip ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN