Epic Games'in ücretsiz oyunu sızdırıldı! 4 Temmuz'da o oyun ücretsiz olacak:

Epic Games'in ücretsiz oyunu sızdırıldı! 4 Temmuz'da o oyun ücretsiz olacak:

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor! 27 Haziran'da Sunless Skies: Sovereign Edition'ı ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu! 4 Temmuz'da sunulacak olan ücretsiz oyun ise sızdırıldı...

TUNACAN ATALAY

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da oyun severlere ücretsiz bir oyun sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Sunless Skies: Sovereign Edition'ı ücretsiz olarak sunan Epic Games Store, 4 Temmuz'da ise The Falconeer adlı oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına verecek.

THE FALCONEER NASIL BİR OYUN?

resim-2024-06-29-013913217.png

Epic Games Store mağaza fiyatı 33 TL olan The Falconeer, tek kişilik geliştirici Tomas Sala tarafından geliştirilen ve BAFTA ödüllerine aday gösterilen bir hava muharebe oyunudur. Oyuncular, görkemli bir savaş kuşuyla gökyüzünde süzülerek, büyüleyici bir okyanus dünyasını keşfederken, destansı hava it dalaşlarına katılma şansı bulacaklar.

Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyası, oyuncular arasında büyük ilgi uyandırırken, The Falconeer'in ücretsiz olarak sunulmasıyla birlikte, oyun severlerin bu eşsiz deneyimi ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN