Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! İtalyanlar duyurdu: Roma'nın yıldızı Galatasaray'a imza atıyor, hayırlı uğurlu olsun

Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! İtalyanlar duyurdu: Roma'nın yıldızı Galatasaray'a imza atıyor, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Gelen son transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! İtalyanlar duyurdu: Roma'nın yıldızı Galatasaray'a imza atıyor, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Hem Süper Lig için hem de Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılardan transfer haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları heyecana soktu. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! İtalyanlar duyurdu: Roma'nın yıldızı Galatasaray'a imza atıyor, hayırlı uğurlu olsun.

OKAN BURUK'UN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Galatasaray gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar yılın bombasını patlattı. İtalya basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, İtalya Serie A'da Roma forması giyen Zeki Çelik için temaslara geçti. Galatasaray, ocak ayında gündemine gelen Zeki Çelik'i EURO 2024 sonrası kadrosuna katmaya çok yakın.

yeni-proje-2024-06-30t145552-725.jpg

İTALYANLAR DUYURDU: ROMA'NIN YILDIZI GALATASARAY'A İMZA ATIYOR

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Roma'nın satmak istediği Zeki Çelik için EURO2024 sonrası temaslarını hızlandıracak. Geçen sezon ara transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen Zeki için transferin çok büyük ihtimalle bitebileceği belirtildi. Zeki Çelik'in de Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığının altı çizildi.

yeni-proje-2024-06-30t145535-645.jpg

Bursaspor altyapısından yetişen ve adını İstanbulspor'dan Lille'e 2.5 milyon euro'ya transfer olunca duyuran Zeki Çelik, Temmuz 2022'de 7.4 milyon euro bedelle Lille'den Roma'ya transfer olmuştu. Zeki, geçen sezon 17'si lig olmak üzere Roma formasıyla çıktığı 29 maçta 2 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN