Toyota'dan yüzde 100 kredi kampanyası! 10 bin lira peşinatı olan herkese veriyorlar: İşte detaylar

Toyota'dan yüzde 100 kredi kampanyası! 10 bin lira peşinatı olan herkese veriyorlar: İşte detaylar

Otomobil sahibi olmak isteyenlere Toyota'dan yüzde 100 kredi kampanyası! 10 bin lira peşinatı olan herkese otomobil veriyor! İşte detaylar...

TUNACAN ATALAY

Toyota, tüzel ve şahıs şirketleri için binek ve hafif ticari araç alımlarında %100’e varan kredi avantajı sunuyor. Kampanya 31 Temmuz 2024 tarihine kadar Toyota Plazalar'da geçerli olacak.

Toyota, tüzel ve şahıs şirketleri için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, binek ve hafif ticari araç alımlarında %100’e varan kredi avantajı sunuluyor. ALJ Finans tarafından desteklenen bu fırsat, bireysel müşteriler için de geçerli olup, hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL peşinat ile %100’e kadar kredi imkanı sağlanmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI

İşte Toyota fiyat listesi! 2021 Corolla, Yaris, Proace City, RAV4, Camry ve Hilux fiyatları ne kadar? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Toyota'nın sunduğu bu kampanya, tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için ise hafif ticari araç modellerinde geçerli olacak. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları dikkate alınacak. Kampanya 31 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek ve stoklarla sınırlı olacak.

Toyota'nın resmi internet sitesinde duyurulan bu avantajlı kredi kampanyası, özellikle iş sahipleri ve ticari işletmeler için büyük bir fırsat sunuyor. Yeni bir araç sahibi olmayı düşünenler için kaçırılmaması gereken bu kampanya, Toyota Plazalar’da sizleri bekliyor.

Toyota'nın müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sunduğu finansman kolaylıkları ile hayalinizdeki araca sahip olmak artık çok daha kolay. Detaylı bilgi için Toyota Plazalar'ı ziyaret edebilir veya Toyota'nın resmi internet sitesine göz atabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN