İstanbul'da emeklilere 1 TL oldu! Belediyeden tüm emeklilere müjde: Güzel havaları burada değerlendirin

İstanbul'da emeklilere 1 TL oldu! Belediyeden tüm emeklilere müjde: Güzel havaları burada değerlendirin

İstanbul’da yaşayan emeklilere müjde! Sadece 1 TL’ye satın alacaklar! O belediye müjdeyi tüm emeklilere verdi. Emekliler orada yaşamak isteyecek. Güzel havaları burada değerlendirin...

Emeklilik sonrası rahat bir nefes almak birçok kişi için hayal oldu. Artan yaşam maliyetleri, en çok emeklileri vurdu. Bir çay bile içmekte zorlanan emeklilere Beyoğlu Belediyesi’nden müjde geldi. Kasımpaşa’da açılan “Emekli Evi”nde çay 1 TL, kahve ise 5 TL’den satışa sunuluyor.

EMEKLİ EVİNDE UYGUN FİYATLAR

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’da ilk “Emekli Evi”ni açtı. Bu evde, emeklilere çay 1 TL, kahve ise 5 TL’den sunuluyor. Emekli Evi sadece emeklilere özel değil, herkese açık. Ancak emekli olmayan vatandaşlar için fiyatlar biraz daha yüksek: çay 5 TL, kahve 20 TL, çorba 35 TL ve simit 10 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN