Ev mi almak istersiniz; tay mı? Ev fiyatına tay şok etti: Fiyatı dudak uçuklatıyor

Satılan tayın fiyatını duyanların ağzı açık kaldı! Ev mi almak istersiniz; tay mı? tay satışından elde edilen gelir rekor kırdı! Ev fiyatına tay aldılar. Ev mi almak istersiniz; tay mı? Fiyatı dudak uçuklatıyor...

TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi’nde gerçekleştirilen ihale, 59 tayın satışından elde edilen 21 milyon 655 bin lira ile büyük bir başarıya imza attı. İhalenin en gözde tayı olan "İnzibat", 2 milyon TL’lik fiyatıyla dikkat çekti.

İNZİBAT 2 MİLYON TL’YE ALICI BULDU

Karacabey Harası’nda düzenlenen ihalede, TİGEM Sultansuyu Tarım İşletmesi tarafından yetiştirilen taylar açık artırma usulüyle satışa sunuldu. İhaleye katılan Zülfükar Güneli, 2 yaşındaki erkek tay "İnzibat"ı 2 milyon TL’ye satın alarak ihalenin en pahalı alımını gerçekleştirdi. Bu yüksek satış fiyatı, "İnzibat"ı ihalenin en dikkat çekici tayı haline getirdi.

DİĞER YÜKSEK SATIŞLAR

İhalede yüksek fiyatlarla satılan diğer taylar arasında, yine Zülfükar Güneli tarafından 1 milyon 500 bin liraya satın alınan 2 yaşındaki dişi Arap tayı "Alaycı Kuş" ve Hacı Çelik tarafından 1 milyon 300 bin liraya satın alınan 2 yaşındaki erkek Arap tayı "Alaca Höyük" bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN