Hollanda maçı öncesinde Montella'dan duygulandıran açıklama! 'Türk olmanın gururunu...'

Hollanda maçı öncesinde Montella'dan duygulandıran açıklama! 'Türk olmanın gururunu...'

Hollanda maçı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İtalyan teknik adam Montella, duygulandıran açıklamalara imza atarak takdir topladı.

İtalyan teknik adam Vincenco Montella yönetimindeki A Milli Takım, bu akşam EURO 2024'te çeyrek final aşamasında Hollanda ile mücadele edecek. A Mili Takım, rakibini mağlup etmesi halinde yarı finale ulaşarak tarihi bir başarı elde etmiş olacak.

Hollanda karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Montella, Merih Demiral'e verilen iki maçlık men cezası hakkında duygulandıran açıklamalara imza attı.

Merih'in yaptığı 'Bozkurt' işaretinin siyasi bir anlam taşımadığını vurgulayan Montella, Bozkurt'un Türk tarihinde bir sembol olduğunu vurguladı.

Montella açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Haksızlık. Ben Merih ile konuştum. Siyasi sembol değil. Bizim tarihimizin sembolü. Türk olmanın gururunu taşıyan bir sembol. Bize haksızlık yapıldı. Ancak bu bizden hiçbir şey eksiltmeyecek. Tam tersi bizi motive edecek. Ekstra güç katacak. Yanlış yaptılar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN