Aile içi tartışma cinayete dönüştü: Baba, oğlunu öldürüp eşini yaraladı

Aile içi tartışma cinayete dönüştü: Baba, oğlunu öldürüp eşini yaraladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. 74 yaşındaki Hüseyin Ünal, henüz bilinmeyen bir nedenle oğlu Hasan Ünal (43) ile arasında çıkan tartışmada silahına sarıldı. Ünal, oğlu Hasan'ı başından vurarak öldürdü. Olayla yetinmeyen Ünal, ardından eşi Saniye Ünal'a da ateş ederek ağır yaraladı.

Alanya'da Alanya ilçesindeki Çıplaklı Mahallesi'nde dehşet veren bir olayda, Hüseyin Ünal (74), oğlu Hasan Ünal (43) ile yaşadığı tartışmanın ardından tabancayla ateş ederek hem oğlunu öldürdü hem de eşi Saniye Ünal'ı ağır yaraladı.

OĞLU OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Silah sesini duyan komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, başından vurulan Hasan Ünal'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

EŞİNİN DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan Saniye Ünal ise ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, Hüseyin Ünal'ı gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN