Fenerbahçe'nin efsane isminden Jose Mourinho'yu hedef aldı! 'Fenerbahçe büyük takım gibi oynamıyor'

Fenerbahçe'nin efsane isminden Jose Mourinho'yu hedef aldı! 'Fenerbahçe büyük takım gibi oynamıyor'

Sezon başından bu yana oyun olarak beklenin altında kalan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi canlı yayında Jose Mourinho'yu hedef aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında dün akşam Hollanda'da Twente'nin konuğu olan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak puanını 4'e yükseltti. Kanarya'nın efsane ismi, sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho'yu hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'nin, sezon başından bu yana istenen oyunu ortaya koyamaması bazı tartışmaları da beraberinde getirirken sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi Jose Moruinho'yu hedef aldı.

Sosyal medya platformu YouTube'da yayın yapan SkySpor kanalında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Semih Şentürk, Fenerbahçe'nin bu sezon büyük takım gibi oynamadığını vurguladı.

Fenerbahçe'den Semih Şentürk'e görev - Son Dakika Haberleri

Şentürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. İlk 20 dakikaya iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun, atamıyorsun ve sonra tekrar geri çekiliyorsun. Bir büyük takım gibi oynamıyor Fenerbahçe. Fenerbahçe'ye acil ara gelmesi lazım, zaten bugün bir araya girdiler. Milli maç arasına. Ben dahil bütün Fenerbahçelileri artık Mourinho etkisini bekliyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN