Hollandalı gazeteciden Fenerbahçeli futbolcular hakkında çarpıcı iddia!

Hollandalı gazeteciden Fenerbahçeli futbolcular hakkında çarpıcı iddia!

Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan Twente- Fenerbahçe karşılaşması 1-1 sona erdi. Maçın ardından Hollanda basınında sarıı-laciverti oyuncular hakkında çarpıcı bir iddia öne sürüldü.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, dün akşam Avrupa Ligi 2. hafta karşılaşmasında Hollanda ekibi Twente'nin konuğu olurken karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Kanarya, Avrupa Ligi'nde puanını 4'e yükseltirken Hollanda basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Hollandalı Muhabir Michel van Ballegooij, dün akşam oynanan ve 1-1 sona eren Twente- Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Fenerbahçeli oyuncuların ve sarı-lacivertli teknik ekibin soyunma odasında bir yıkım yarattığını öne sürdü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Hollandalı Muhabir, açıklamasında "Fenerbahçe'nin Twente maçı sonrası şehir merkezindeki yıkım Fenerbahçe soyunma odasındaki kadar büyük değil." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN