Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! " Onlar yanlış yolda ama belki bir gün..."

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! " Onlar yanlış yolda ama belki bir gün..."

Benfica'da gösterdiği performansla Portekizli taraftarların sevgilisi haline gelen Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli taraftarları kızdıran açıklamalarda bulundu.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Portekiz devine transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan milli golcü, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol devi Atletico Madrid filelerini havalandırmıştı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın açarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan milli golcü Fenerbahç'yi hedef aldı. Yıldız golcü, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar" diye konuştu.

Golcü oyuncunun bu açıklaması sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN