Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla dış temsilciliklere yeni isimler atadı ve bazı bakanlıklarda da atamalar gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle iki ülkeye yeni atama yapıldı. Lübnan büyükelçiliğine Murat Lütem, Pakistan büyükelçiliğine ise İrfan Neziroglu atandı.

AGİT Daimi Temsilciliğine Zeynep Kızıltan atanırkan, BOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Abdulvahit Fidan atandı.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık görevden alındı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Hüseyin Uysal, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak atandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Vakıflar Meclisi üyeliklerine Adnan Er ve Mevlüt Çam'ın atanması gerçekleştirildi.

Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğünde açık bulunan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Behçet Bakır getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN