6 çocuğun içinde olduğu otomobil devrildi: 2 ölü, 4 yaralı

6 çocuğun içinde olduğu otomobil devrildi: 2 ölü, 4 yaralı

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, içerisinde 6 çocuğun bulunduğu bir otomobil şarampole devrildi. Kazada iki genç hayatını kaybederken, dört çocuk ise yaralandı.

Kaza, Cuma akşamı saat 21.30 sıralarında Büyük Göl yolu üzerinde meydana geldi. Henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, kontrolden çıkarak derin bir uçuruma yuvarlandı.

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, otomobilde bulunan O.A. (17) ve S.G.'nin (14) yaşamını yitirdiği, T.K. (15), H.E. (14), İ.H.Y (14) ve M.R.B.'nin (13) ise yaralandığı belirlendi.

Yaralı 4 çocuk, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kurşunlu Devlet Hastanesi'ne, buradan da Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

O.A. ve S.G.'nin cesetleri ise kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN