Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Okan Buruk'un yıldızı 30 milyon euroya gidiyor. Hayırlı olsun

Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Okan Buruk'un yıldızı 30 milyon euroya gidiyor. Hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılarda takımdan hangi futbolcuların ayrılıp kalacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Okan Buruk'un yıldızı 30 milyon euroya gidiyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Gelen son ayrılık haberi ise herkesi şaşırttı. Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Okan Buruk'un yıldızı 30 milyon euroya gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY TARAFTARI BU HABER SONRASI STADA AYAK BASAMAYACAK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre EURO 2024'te ay-yıldızlı forma altında başarılı bir performans gösteren Barış Alper, Avrupa'nın önemli takımları tarafından izleniyor. Son 2 sezonda Galatasaray'da kazanılan şampiyonluklarda performansı ve özverisiyle öne çıkan 24 yaşındaki futbolcu yakaladığı çıkışı A Milli Takım'da da devam ettirdi.

yeni-proje-2024-07-06t112852-745.jpg

OKAN BURUK'UN YILDIZI 30 MİLYON EUROYA GİDİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Galatasaray'da Okan Buruk'un, milli takımda da Vincenzo Montella'nın vazgeçilmezi olan başarılı yıldız, Avrupa'nın beş büyük liginin radarında duruyor. Sarı-kırmızılı yönetim, olası bir transfer teklifinde kapıyı 30 milyon Euro'dan açmayı planlıyor.

yeni-proje-2024-07-06t112904-887.jpg

Barış Alper Yılmaz, geçen sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. Milli yıldız, 7 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi. Barış Alper'in sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN