Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 84 milyon euroluk orta saha: Fırtına bombayı patlatıyor...

Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 84 milyon euroluk orta saha: Fırtına bombayı patlatıyor...

Transfer döneminin en hızlı takımı olan Trabzonspor, 84 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Fırtına, transferde büyük oynuyor.

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, bu kez de 84 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor bu kez de 'yıldız' transferi için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, taraftarlarını tribüne çekecek bir yıldız transferini planlıyor. Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye operasyonunu sürdüren Trabzonspor, 84 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Trabzonspor, İngiliz ekibi Everton ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Portekizli orta saha Andre Gomes için harekete geçti.

Bordo-mavili yönetim, 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Karadeniz ekibi, Gomes ve menajeri Rob Janssen ile masaya oturdu.

A Milli Takım'ın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nun da menajerliğini yapan Janssen, tecrübeli futbolcu için yıllık 3 milyon euro garanti ücret ve 1.5 milyon euro imza parası talep etti.

Everton midfielder Andre Gomes returns to action following serious ankle injury | Football News | Sky Sports

Tarafların 3 yıllık sözleşme konusunda fikir birliğine vardığı öne sürülürken pazarlıkların devam ettiği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 84 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli oyuncularla çalışmayı seven Abdullah Avcı'nın bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN