Koltuk altına bir miktar sürün: Ter kokusunu anında yok ediyor! Meğer bu kadar kolaymış

Koltuk altına bir miktar sürün: Ter kokusunu anında yok ediyor! Meğer bu kadar kolaymış

Ter kokusunu bitiren etkili formül ortaya çıktı. Bu yöntem sayesinde ter kokusu probleminden kısa sürede kurtulabilecek aynı zamanda koltuk altınızın pürüzsüz bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabileceksiniz. İşte, ter kokusundan kurtulmanın doğal yöntemi...

Sıcak yaz günlerinin en büyük sorunu ter kokusu problemi. Hemen herkesin dört bir yanını saran ter kokusu problemini kısa sürede yok edecek etkili formül bulundu.

TER KOKUSU DOĞAL YOLLARLA NASIL YOK EDİLİR?

Gerçekgündem'de yer alan habere göre, ter kokusu probleminden kısa sürede kurtulmak için tuz sabunu kullanabilirsiniz.

Tuz sabunu antiseptik özellikleri sayesinde cildi temizlerken aynı zamanda bakteri üremesini de engeller. Tuz sabunu cildin nem dengesini koruma altına alırken, ter bezlerinin tıkanmasına da engel olur.

Tuz sabunu koltuk altında kullanıldığında etkili sonuçlar verir. İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde cilde canlılık kazandıran tuz sabunu, cildin nefes alarak ter kokmasına engel olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN