Bilet Dükkanı’nda üst düzey atama

Bilet Dükkanı’nda üst düzey atama

Online seyahat platformu Bilet Dükkanı, yeni Chief Commercial Officer (CCO) olarak Bülent Oral'ı kadrosuna dahil etti.

Turizm sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi ve teknolojik yeniliklere olan hakimiyetiyle öne çıkan Bilet Dükkanı, ekibine güçlü bir ismi daha kazandırmış oldu. Seyahat ve teknoloji alanındaki uzmanlığıyla tanınan Bülent Oral, Chief Commercial Officer (CCO) pozisyonuna getirilmiştir. Bu stratejik hamle, Bilet Dükkanı'nın pazardaki konumunu sağlamlaştırmak ve uluslararası büyüme hedeflerine ulaşmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bülent Oral, Bilet Dükkanı'na B2C satış operasyonları ve pazarlama sorumluluklarıyla katıldı. Kariyerine Satış Yöneticisi olarak başlayan Oral, 30 yıllık deneyimiyle seyahat bilgi teknolojileri ve hizmetleri sektöründe başarılı bir geçmişe sahiptir. Danışmanlık odaklı satış, müzakere, iş geliştirme, proje yönetimi, strateji, iş planlaması ve değişim yönetimi konularında uzmanlaşmış olup, analitik becerileri ve gelecekteki trendler, yenilikler ve yeni teknolojilere olan tutkusu ile tanınmaktadır.

Bilet Dükkanı CEO'su Ercan Uzman bu önemli atama için şunları söyledi: "Her geçen gün güçlenen ekibimizle Bilet Dükkanı olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bülent Oral'ın deneyimi ve uzmanlığı, şirketimizin büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacak.”

Bilet Dükkanı Hakkında   

30 yılı aşkın turizm uzmanlığı mirasına sahip Bilet Dükkanı, teknoloji, turizm, enerji ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Har Group holding bünyesinde yer almaktadır. Bilet Dükkanı 2020 yılında turizm alanında yazılım teknolojileri geliştirerek stratejik iş ortakları olan acentelere teknoloji altyapısı sunmaya başladı; 2022 yılında ise kendi geliştirdiği teknolojiyi kullanarak son kullanıcıların tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir platformdan karşılamalarını sağlayacak biletdukkani.com online seyahat platformunu açtı.

Bilet Dükkanı, uçak bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu, transfer ve araç kiralama gibi geniş yelpazedeki seçenekleri, sunduğu avantajlı fiyatları, kişiselleştirilmiş önerileri ve Akıllı Seyahat deneyimiyle kullanıcıların vazgeçilmez seyahat partneri olmayı ve her seyahatlerinde maksimum fayda sağlamayı hedeflemektedir.

Bugün, 3000'den fazla iş ortağıyla 190'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Bilet Dükkanı, Türkiye'nin önde gelen online seyahat portalıdır. Küresel pazarda liderlik hedefiyle yola çıkan marka, Almanya’da da hizmet vermeye başlamış olup, uluslararası hizmet standartlarını Almanya ve Amerika IATA onaylarıyla desteklemektedir. Bilet Dükkanı son teknolojik uygulamaları grup şirketi RoofStacks ile geliştirerek turizm sektöründe öncü uygulamalara imza atmaktadır

Detaylı bilgilere Bilet Dükkanı'nın resmi web sitesi olan https://www.biletdukkani.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN