Almanya'da satılan döner gündem oldu! Hem ucuz hem içi dolu: Fiyatını gören inanamadı

Almanya'da satılan döner gündem oldu! Hem ucuz hem içi dolu: Fiyatını gören inanamadı

Sosyal medyada yabancı bir kullanıcının paylaştığı görüntüler gündem oldu. Kullanıcı yediği döneri fiyatıyla beraber paylaşırken, hem ucuz hem içi dolu olması dikkat çekti. Üstelik fiyatını gören de inanamadı...

Sosyal medya platformu X üzerinden “paszaBiceps” adlı yabancı bir kullanıcı, ekmek arası döner ve ayran yerken bir fotoğraf paylaştı. “Dünyada daha bir lezzet kombinasyonu var mı?” sorusuyla yapılan paylaşım, kısa sürede platformun en çok konuşulan paylaşımı oldu.

Özellikle Türk kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda dikkat çeken detay bu fiyata ekmeğin içinin dolup taşması oldu. Dönerdeki etin ekmeğin içini tamamen kaplaması Türk kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

ekran-goruntusu-2024-07-06-102508.png

“EKMEĞİN İÇİNDE YARIM KİLO ET VAR”

Bir kullanıcı "Ekmeğin içinde yarım kilo et var. Bizimkiler de 50 gram bir avucu doldurmayacak dönere 300-400 lira alsın." Yorumunu yaparken, başka bir kullanıcıdan da dikkat çeken şu yorum geldi:

"Türkiye’de en son hangi dönercide ekmek arasında bu kadar et gördüm hatırlamıyorum bile. Fark sadece fiyat değil"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN