Üsküdar’a tramvay müjdesi! Yeni tramvay hatlarının müjdesini belediye başkanı verdi

Üsküdar’a tramvay müjdesi! Yeni tramvay hatlarının müjdesini belediye başkanı verdi

İstanbul müjdelere doymuyor. Her gün yeni bir proje hayata geçirilirken bu kez de Üsküdar'a tramvay müjdesi verildi. İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm olacak yeni projenin açıklaması ise belediye başkanından geldi. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da en büyük sorunlardan biri de ulaşım olarak biliniyor. İstanbul'un artan nüfusuna çözüm olmak amacıyla yeni projeler hayata geçirilirken bu kez Üsküdar için düğmeye basıldı. İşte tüm detaylar…

ÜSKÜDAR'A TRAMVAY GELİYOR

İstanbul'da ulaşım sorununa her gün yeni çözümler getiriliyor. Farklı ilçelerde farklı projeler hayata geçirilirken bu kez hedef Üsküdar oldu. İBB genel sekreter yardımcısı Pelin Alpkökin ve ekibi Üsküdar'da hayata geçirilecek tramvay projesinin detaylarını paylaştığı.

Üsküdar'da ulaşımın rahatlayacağını belirten Alpkökin, ulaşım, altyapı, sosyal kültürel hizmet ve yeşil alanlarla ilgili İBB'nin güçlü bir iş birliği içerisinde olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN