Dışarıda kimyasallara para vermeye son! Sivrisinek sorununa kökten çözüm! Hem doğal hem de ucuz sineksavar

Dışarıda kimyasallara para vermeye son! Sivrisinek sorununa kökten çözüm! Hem doğal hem de ucuz sineksavar

Sıcak yaz günlerinin en büyük problemi olarak görülen sivrisinekler uykunuzu kabusa döndürmesin. Dışarıdan aldığınız kimyasallara tonla para vermek istemeyeceksiniz Sivrisinek sorununu kökten çözen doğal yöntem bulundu. Hem çok basit malzemelerle yapılıyor hem de son derece ucuz. İşte doğal sineksavar…

Sivrisinek korkusuna cam bile açamayanlar bu dertten kökten kurtuluyor. Çoğunlukla sinekleri uzak tutmak için kimyasallara başvuranlar bu yöntemi duyduktan sonra bir daha evine kimyasal almayacak. Bir sosyal medya içerik üreticisi tarafından paylaşılan bu yöntem 1,7 milyon izlenmeye ulaşırken evinde sinek olanlarda son derece memnun olduğunu belirtti.

YAPMANIZ GEREKEN ÇOK BASİT

Yöntemi denemek için gerekli olacak çok basit malzemeler bulunuyor. Çeyrek ya da yarım ölçü kabı, biraz bitkisel yağ, şampuan ve elma sirkesi bu karışımı yapmak için yeterli olacak. Yarım bardak olacak şekilde her ürünü bir kase içerisine ekledikten sonra iyice karıştırınız.

Bu Doğal Çözümler Sivrisineklerden Kurtulmanızı Sağlayacak - Pepapp

Sineklerin bulunduğu ya da haşerelerin olduğu alana bu karışıma koyarak sinek Derdinden kurtulabilirsiniz. Bunun yanı sıra sabun köpüklerinden yararlanmak sinekler için muhteşem bir çözüm olacak. Yaklaşık 10 dakika içerisinde 4-5 sineğin Bu karışım içerisine hapsolduğunu göreceksiniz.

Sivrisinekler suya çekildiğinde kabarcıklar kokusuz bir şekilde tuzağını sineklerin üzerine salıyor. Sivrisinekleri ve örümcekleri kaçırmak için geçerli olan bu yöntem ile birlikte lavanta, kadife çiçeği, biberiye, petunya, adaçayı, limon otu, okaliptüs gibi bitkilerin doğal mucizesinden de yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN