Basit görünen zor test! Resimde kaç karpuz var? 100 kişi denedi 1 doğru yanıtı buldu

Basit görünen zor test! Resimde kaç karpuz var? 100 kişi denedi 1 doğru yanıtı buldu

Herkes tüm dikkatini bu testte versin. Oldukça basit görünen ama bir o kadar zorlayıcı bir test olan bu Karpuzlar sizin aklınızda oynayacak. Resme baktığınızda kaç adet karpuz görüyorsunuz? 100 kişiden yalnızca bir kişinin doğru yanıta ulaştığı bu testti siz tamamlayabilecek misiniz? Gelin hep birlikte teste bakalım.

Hafızanızı zorlayacak muhteşem bir testle geldik. Görsele baktığınızda kaç adet karpuz gördüğünüzü söylemeniz yeterli olacak. 100 kişinin denediği yalnızca bir kişinin doğru yanıtına ulaştığı bu test sizin hafızanızı Zorlayacak. Dikkat gerektiren zeka testleri kişilerin bilişsel yeteneklerini ölçme konusunda son derece yararlı testler olarak biliniyor. Sosyal medyada paylaşılan ve oldukça popüler olan bu testin yanıtına ulaşmak da pek kolay olmuyor. Derin bir nefes aldıysanız hep birlikte teste geçelim.

DİKKATİNİZİ TOPLAYIN

Zeka testleri konusunda üstün yetenekleriniz olduğunu düşünüyorsanız bu test Tam da size göre olacak. Görsele baktığımızda kaç adet karpuz gördüğünüzü hemen not ediniz. Hadi tahminleri alalım.

5...

4...

3...

2...

1...

Size verilen sürenin sonuna geldik. Tahmininiz doğru mu, değil mi? Aşağıda bıraktığımız yanıttan doğru cevabı öğrenebilirsiniz.

TEST SONUCU

Resimde toplam 5 adet karpuz bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN