Hem IQ’nuzu test edin hem de eğlenin! Tavşan ve civcivlerin arasındaki yaramaz kediyi 9 saniyede gören yüksek IQ’lu çıkıyor

Hem IQ’nuzu test edin hem de eğlenin! Tavşan ve civcivlerin arasındaki yaramaz kediyi 9 saniyede gören yüksek IQ’lu çıkıyor

Yapılan testlerde tavşan ve civcivlerin arasındaki yaramaz kediyi sadece yüksek IQ’lu olan kişilerin gördüğü belirlendi. Peki siz IQ’nuza ne kadar güveniyorsunuz? Bakalım tavşan ve civcivlerin arasına gizlenen yaramaz kediyi kaç saniyede göreceksiniz?

Zeka testleri, kişilerin hem görsel hem de pratik zekasının güçlenmesini sağlayan, oldukça etkili beyin jimnastikleridir. Ayrıca bu destler düzenli olarak çözüldüğünde beyin gelişimine de destek olmaktadır.

Bu tarz testleri çözmeyi sevenler için bugün yine oldukça eğlenceli bir test ile karşınızdayız. Tavşan ve civcivlerin iç içe olduğu aşağıdaki görselde bir de küçük ve tatlı bir kedi yer alıyor. Ancak o kediyi yalnızca çok dikkatli olanlar ve yüksek IQ’lu kişiler sadece 9 saniyelik sürede bulabiliyor.

tavsan-ve-civcivlerin-arasindaki-yavru-kedi-2.jpg

9 saniyelik sürenizin dolmasına az kalmışken şunu da söyleyelim, bu tarz zeka testlerinde odaklanmanın önemi kadar göz yanılsamalarına yenik düşmemek de oldukça önemli bir detay. Peki, yavru kedi nerede? Hala cevabı bulamadıysanız sizler için aşağıya bırakıyoruz.

YAVRU KEDİ NEREDE?

Tavşan ve civcivlerin arasına kendini gizleyen kedi görselin tam ortasında yer alıyor. Baştan aşağı hızlı ve dikkatli bir şekilde yapacağınız taramayla yavru kediyi kısa sürede görebilmeniz mümkün.

tavsan-ve-civcivlerin-arasindaki-yavru-kedi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN