Yağ kaplayan aspiratörü cam gibi patlatıyor! Birkaç kaşık dökmeniz yeterli: Sonuca hayran kalacaksınız

Yağ kaplayan aspiratörü cam gibi patlatıyor! Birkaç kaşık dökmeniz yeterli: Sonuca hayran kalacaksınız

Lezzetli yemekler yaparken özellikle yağ lekesiyle kaplanan aspiratörlerin temizliği oldukça yorucu olabiliyor. Ancak yağ kaplayan aspiratörü cam gibi parlatmanız mümkün. Bu üründen birkaç kaşık döktüğünüzde aspiratörünüzde yağdan eser kalmadığını göreceksiniz…

Mutfakta yemek yaparken en büyük yardımcımız olan aspiratörler zamanla kirlenerek, mat bir görünüme ulaşıyor. Ancak aspiratörünüzün kirlenmesi kadar temizlemesi de oldukça basit. Evet yanlış duymadınız. Bu pratik bilgiyle aspiratörünüzü oldukça kolay temizleyecek ve cam gibi parlatacaksınız…

BİRKAÇ KAŞIK DÖKÜN VE SONUCU GÖRÜN

Aspiratör filtrenizi temizlemek ve yemek yağlarından arındırmak için ihtiyacınız olan malzemeler büyük bir tencere ve karbonat. Etkili bir temizlik için:

asprator-temizligi-1.jpg

Aspiratör filtresini dikkatlice çıkarın. Çelik bir tencereye su koyarak kaynatın ve ardından suyun içerisine filtreyi yerleştirin. Kaynar suya yavaşça yeterli miktarda karbonatı ekleyin ancak su köpüreceğinden yavaş eklemeniz çok önemli.

Aspiratör filtresini bir süre beklettikten sonra sudan çıkarın ve süngerle iyice temizleyin. Filtreyi yıkayıp kuruttuktan sonra yerine takarak kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN