Acun Ilıcalı'nın kızı kocaman oldu! Babasıyla benzerliğiyle konuşuluyordu: Yasemin'in son hali şok etti

Acun Ilıcalı'nın kızı kocaman oldu! Babasıyla benzerliğiyle konuşuluyordu: Yasemin'in son hali şok etti

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın son halini görenler gözlerine İnanamadı. Sosyal medyada en çok Konuşulanlar arasına giren Yasemin Ilıcalı değişimi ile herkesi büyüledi. Yasemin Ilıcalı'nın babasına benzerliği ise gözden kaçmadı.

4 kız babası olan Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde büyük kızı Banu Ilıcalı'dan dünyaya gelen torununun doğum günü partisinde görüntülendi. Acun Ilıcalı şimdilerde ortanca kızı Yasemin Ilıcalı ile yeniden gündeme geldi.İkinci evliliğinden dünyaya gelen iki kızından en büyüğü olan Yasemin Ilıcalı son haliyle herkesi mest etti.

BU NE GÜZELLİK

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı son görüntüsü ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Yasemin Ilıcalı'nın annesi doğum günü için bir paylaşım yaparak şu sözleri dile getirdi:

"Benim güzel kızım. Hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden birisin. Seni o kadar çok seviyorum ki anne olduğunda anlayacaksın. İyi ki doğdun prensesim... Yüzün hep gülsün, kimse seni üzmesin hep mutlu ol Yasemin'im." sözleriyle doğum gününü kutladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN