Önce başarısız evlilik şimdi de iflas… Dinçerler’in milyarlık yatırımı çöp oldu: Kahve zinciri kapanıyor!

Önce başarısız evlilik şimdi de iflas… Dinçerler’in milyarlık yatırımı çöp oldu: Kahve zinciri kapanıyor!

Türkiye’de 1200 şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jeans’ın iflası talep edildi. Sevilen kahve zincirinin iflasına yönelik talep bir inşaat şirketinden gelirken markanın sahibinin Hadise’yle yaşadığı evlilikle gündemi uzun süre meşgul eden iş insanı Mehmet Dinçerler’e ait olduğu biliniyor…

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde yer alan dosyaya göre, iflas talebi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik A.Ş (Özyurt A.Ş) tarafından geldi. Alacaklı olduğunu ileri süren City Center, Gloria Jean’s’in bağlı bulunduğu 6.5 milyon TL sermayeli Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin iflasına karar verilmesi talebinde bulundu. Davanın ilk duruşmasının ise 10 Ekim 2024’te yapılacağı öğrenildi.

AİLE ŞİRKETİ İÇİN DE KONKORDATO TALEBİ GELMİŞTİ

Halk TV’de yer alan habere göre, büyük bir bölümü Türkiye’de olacak şekilde 1200 şubesi olan Gloria Jean’s, iş insanı Mehmet Dinçerler’in. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre ise geçen sene Mart ayından itibaren Uğur Bakım’a ait olduğu görünüyor.

gloria-jeans-iflas-1.jpg

Şarkıcı Hadise ile bir süre evli kalan Mehmet Dinçerler, kendi şirketi yanı sıra ailesine ait Hacı Sayid Baklava için de konkordato talep etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN