Galatasaray'a imza atan Batshuayi'den Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Galatasaray'a imza atan Batshuayi'den Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında attığı gollerle sezona damga vuran Batshuayi Galatasaray'a imza attı. Aslan'ın yeni golcüsü eski takımına göndermede bulunarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçen sezon özellikle oyuna sonradan dahil olduğu karşılaşmalarda attığı gollerle Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında tutan isim olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, sarı-lacivertli ekibe göndermede bulundu. Belçikalı golcünün paylaşımı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Belçikalı golcü Batshuayi Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı golcü için hazırlanan özel bir videoyu paylaştı. Söz konusu video kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Batsman" lakabıyla bilinen sarı-kırmızılı ekibin yeni transferinin söz konusu videoda süper kahraman Batman'in maskesi ile Galatasaray logolu bir pelerin giydiği ve Türkçe olarak "Türkiye'nin en büyüğündeyim" dediği görüldü.

Belçikalı golcünün Galatasaray'dan bahsederken "Türkiye'nin en büyüğü" ifadesini kullanması eski takımı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN