Okan Buruk sonunda istediğini aldı! Manchester United'ın yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 20 milyon Euro'ya getiriyor

Okan Buruk sonunda istediğini aldı! Manchester United'ın yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 20 milyon Euro'ya getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar, orta sahaya yeni bir dinamik getiriyor. Taraftarlar bu transfer haberini duyunca stada akın edecek. Okan Buruk sonunda istediğini aldı! Manchester United'ın yıldızı imzayı attı. Başkan Dursun Özbek 20 milyon Euro'ya getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda beklenen transfer gerçekleşti. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Okan Buruk sonunda istediğini aldı! Manchester United'ın yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 20 milyon Euro'ya getiriyor.

OKAN BURUK SONUNDA İSTEDİĞİNİ ALDI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan ilk müjdeli haber geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray, Sofyan Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. Manchester United geçen sezon Fiorentina'dan kiraladığı adı Galatasaray'la anılan Sofyan Amrabat ile ilgili kararını verdi.

yeni-proje-2024-07-03t091525-104.jpg

MANCHESTER UNITED'IN YILDIZI İMZAYI ATTI! DURSUN ÖZBEK 20 MİLYON EUROYA GETİRİYOR

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Fiorentina'nın oyuncusu olan Faslı oyuncu için 20 milyon euroyu getirene bırakılacağı belirtildi. Bu iddialar ise sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Başkan Dursun Özbek'in bu transferi bitirmek için görüşmelere başladığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-03t091539-493.jpg

Bu arada Floransa'nın yerel gazetesi La Nazione, Faslı oyuncunun sportif direktör Daniele Prade'yi arayarak 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon çalışmalarına katılmak istemediğini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN