Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı: Resmi açıklama an meselesi...

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olan Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaşmaya vardı. Bordo-mavili ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Yeni sezonda Abdullah Avcı ile şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo--mavili ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefliyor. Bu doğrultuda Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi savunma hattını güçlendirme kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, Alman ekibi Hoffenheim formasını terleten Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin transferi için satın alma opsiyonlu kiralık anlaşmasına vardı. Macar oyuncunun transferi konusunda son detayların görüşüldüğü öne sürüldü. Tecrübeli stoperin gelecek sezon Trabzonspor formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Macar savunmacı geçen yıl yaz transfer döneminde 12,3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Hoffenheim'e imza atmıştı. Attila Szalai, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının kiralık olarak Freiburg forması altında geçirmişti.

Hedefimiz turu geçmek" - Son Dakika Haberleri

2021-2023 arasında Fenerbahçe formasını terleten tecrübeli stoper, sarı-lacivertli forma altında 117 karşılaşmada görev alırken 7 gol 4 asiste imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN