Galatasaray'dan yılın transferi! Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Sırp kanat geliyor. Okan Buruk resmen onayladı, hayırlı olsun

Galatasaray'dan yılın transferi! Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Sırp kanat geliyor. Okan Buruk resmen onayladı, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haberi duyunca heyecana boğulacak. Galatasaray'dan yılın transferi! Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Sırp kanat geliyor. Okan Buruk resmen onayladı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en iyi sezonunu geçiren Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı ekip, en sonunda aradığı yıldızı buldu. Galatasaray'dan yılın transferi! Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Sırp kanat geliyor. Okan Buruk resmen onayladı, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFERİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile çalışmalara devam eden sarı-kırmızılılarda transfer atağı başladı. Gelen son dakika bilgi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Sparta Prag forması giyen Veljko Birmancevic'i transfer listesine dahil etti.

yeni-proje-2024-07-05t123931-086.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN YERİNE SIRP KANAT GELİYOR! OKAN BURUK RESMEN ONAYLADI

Cimbom, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılması halinde Sırp oyuncu için girişimlere başlayacak. Veljko Birmancevic, geçtiğimiz sezon Sparta Prag formasıyla 48 resmi maçta forma giydi. 26 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 22 gol 12 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-07-05t123949-462.jpg

Sol kanat pozisyonunda görev yapan Birmancevic, sağ kanat ve santrfor mevkisinde de forma giyebiliyor. Kariyerinde Partizan, Malmö ve Toulouse gibi takımların formasını da giyen Birmancevic, 6 kez kupa sevinci yaşadı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN